Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord
 

Hoe werkt het

Zodra u de Card ontvangen heeft, kunt u geld op uw Prepaid Visa World Card storten en werkt de Card hetzelfde als een creditcard. Wereldwijd kunt u met de Card betalen, ook online.

Geld storten

Geld storten

Geld storten kan via online bankieren of met een overschrijvingsformulier van uw bank. Gebruik hiervoor één van onderstaande rekeningnummers:

  • ABN AMRO Card-houders is NL75 ABNA 0844 9970 56
  • ING rekeninghouders is NL43 INGB 0005 6353 34
  • Rabobank rekeninghouders is NL88 RABO 0187 4987 92

Gebruik als betalingskenmerk uw ICS-klantnummer in de omschrijving.

Dit nummer kunt u terugvinden op uw rekeningoverzicht en bovenaan de pagina op Mijn ICS. Let er op dat bij het storten van geld, van uw bank naar uw creditcard, u te maken heeft met de standaard doorlooptijd die uw bank hanteert bij het overmaken. Het kan dus zijn dat het gestorte bedrag niet meteen op uw Card staat. Voor iedere keer dat u geld op uw Card stort, betaalt u € 0,95.

Wij wijzen u erop dat de jaarlijkse Card-bijdrage in de tweede maand, nadat u uw Card ontvangen heeft, in rekening wordt gebracht. Mocht er geen saldo op uw Card staan, dan wordt de jaarlijkse Card-bijdrage automatisch van uw bankrekening geïncasseerd.

Geld terugboeken

Geld terugboeken

Wilt u geld overmaken van uw Card naar uw bank, neem dan contact op met de ICS Servicedesk +31 (0) 20 - 6 600 678. Heeft u geld overgemaakt van uw bankrekening naar uw Card en wilt u dat bedrag terugboeken? Neem dan contact op met uw bank.

Kosten voor storten, opnemen en terugboeken

Voor iedere keer dat u geld op uw Card stort, betaalt u € 0,95. Bij een kasopname (ATM) betaalt u 2% over het opgenomen bedrag. Geldopnames, inclusief de kosten, vindt u terug op uw rekeningoverzicht. Voor iedere keer dat u geld van uw Card terugboekt naar uw bankrekening betaalt u ook € 0,95.

Let op: het kan voorkomen dat u een negatief saldo op uw prepaid Card heeft. Bijvoorbeeld wanneer er kosten voor de jaarlijkse bijdrage worden ingehouden en u niet genoeg saldo op uw prepaid Card heeft staan. Wij incasseren dan het verschuldigde bedrag na het verschijnen van het eerstvolgende rekeningoverzicht. Als wij het bedrag niet kunnen incasseren en u betaalt dit bedrag niet zelf binnen 21 dagen na de datum bovenaan uw rekeningoverzicht terug, dan brengen wij een boete van 2% in rekening over het verschuldigde bedrag.

Geld terugboeken

Altijd inzicht in uw uitgaven via Mijn ICS of de app.

Mijn ICS
ICS biedt Visa Card-houders een persoonlijke en beveiligde online service, Mijn ICS. In Mijn ICS heeft u een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Hier regelt u online eenvoudig, veilig en snel al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent.

ICS prepaid Card App
Met de ICS App heeft u altijd inzicht en controle over uw uitgaven. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden.

De ICS App is beschikbaar voor Visa Card-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app in de App Store of via Google Play.


Onze Servicedesk is 7 dagen per week bereikbaar

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Meer over ICS

Veelgestelde vragen

Bij vragen of problemen mag u ons altijd bellen. Maar misschien vindt u het antwoord op uw vraag al bij veelgestelde vragen op deze website.

Ga naar de veelgestelde vragen