Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Stort binnen een maand € 15,- en ontvang € 5,- cadeau

Nu € 5,- cadeau!
 • Bepaal zelf de limiet op uw Card door geld te storten
 • Altijd inzicht in uw uitgaven met de ICS App
 • 180 dagen Aankoopverzekering

De kenmerken van de Prepaid Visa World Card

Jaarlijkse bijdrage

Uw jaarlijkse bijdrage is € 17,50

Bestedingsruimte

De bestedingsruimte op de Card bepaalt u zelf door geld op de Card te storten. Wanneer het tegoed op is, kunt u uw Card weer gemakkelijk opwaarderen.


Meer informatie over hoe de Card werkt

Opnemen, storten en terugboeken

Zodra u de Card ontvangen heeft, kunt u geld op uw Prepaid Visa World Card storten via internetbankieren. De Card werkt daarna hetzelfde als een creditcard. Wereldwijd kunt u met de Card betalen, ook online.

Geen BKR-toetsing of bewijs van inkomen

Omdat het een prepaid Card is en u zelf uw saldo op de Card kunt bepalen, vindt er geen financiële toetsing plaats. U komt in aanmerking voor de Prepaid Visa World Card als u minimaal 18 jaar of ouder bent.

Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Een veilig gevoel. Bovendien kan het u extra kosten schelen. U hoeft immers voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten.

ICS App

Met de ICS App heeft u altijd inzicht en controle over uw uitgaven. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden.

Lees meer.


Zodra u de Card heeft aangevraagd ontvangt u een e-mail met daarin informatie over het downloaden van de ICS App.*Let op: voor het downloaden van de ICS App heeft u iTunes of Google Play nodig. Het downloaden gaat het eenvoudigst als u deze site opent op uw iPhone of Android telefoon.

Facturatie

Iedere maand ontvangt u per e-mail uw rekeningoverzicht. Daarnaast vindt u binnen Mijn ICS al uw transacties terug, met vermelding van de datum, de Visa-acceptant en het aankoopbedrag.

Aanvullende Reisverzekeringen

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Prepaid Visa World Card, dan bent u overal ter wereld verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Lees meer.

Reisongevallenverzekering
Uitkering van maximaal € 42.750,- bij blijvende invaliditeit (en maximaal € 149.625,- als de graad van blijvende invaliditeit meer dan 25% is)*.

Hulpverleningsverzekering
24 uur per dag, 7 dagen per week hulp bij repatriëring en medicijnen tijdens uw reis.

Vluchtvertragingsverzekering
Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 150,- per persoon zodra uw vlucht meer dan vier uur is vertraagd (bij chartervluchten meer dan acht uur).

Bagagevertragingsverzekering
Vergoeding van extra kosten tot een maximum van € 1.000,- per gebeurtenis (maximaal € 125,- per dag), bij een vertraging van meer dan acht uur.

Let op: deze verzekeringen vullen uw eigen reisverzekering aan en vervangen deze niet. Zorg ervoor dat u altijd goed verzekerd op reis gaat.

*Lees de voorwaarden van de Aanvullende Reisverzekeringen. Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Aflevergarantie

Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft, niet wordt geleverd. Daarvoor is de Aflevergarantie: wij draaien de betaling terug en u hoeft niets te betalen.

24/7 Fraudepreventie

ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als wij serieuze vermoedens hebben dat er iets verdachts gebeurt, dan nemen wij onmiddellijk contact met u op.

7 dagen Service

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw Card bent kwijtgeraakt. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Overige tarieven

 • Koersopslag: 2%
 • Geldopname uit automaat: 2%
 • Storten: € 0,95 per storting
 • Uitbetalen: € 0,95 per uitbetaling

Contactloos betalen

De Prepaid Visa World Card is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Visa contactloos kan betalen. Controleer het bedrag en houd uw Card kort tegen de betaalautomaat aan. Binnen Europa kunt u over het algemeen bedragen tot en met € 25,- betalen zonder uw pincode in te toetsen. Wanneer u meerdere contactloze betalingen achter elkaar doet, is de kans groot dat u uit veiligheid een pincode moet invoeren en/of uw Card in de betaalautomaat moet steken. Buiten Europa kan het bedrag, dat u zonder pincode kunt betalen per land verschillen. De betaalautomaat geeft aan of de betaling is gelukt.

Top 3 veelgestelde vragen

 • Kom ik in aanmerking voor een prepaid Card?

  Omdat het een prepaid Card is en u zelf uw saldo op de Card kunt bepalen vindt er geen financiële toetsing plaats en komt u in aanmerking voor de prepaid Card als u minimaal 18 jaar of ouder bent.

 • Hoe lang duurt de aanvraag?

  De aanvraagprocedure neemt ongeveer 2 weken in beslag. Dit is inclusief het verwerken van de aanvraag, het toesturen van een code en het toesturen van de Card.

 • Een vervangende creditcard aanvragen?

  Als uw Card beschadigd of onbruikbaar is, dan kunt u een vervangende creditcard aanvragen. U kunt hiervoor contact opnemen met de ICS Servicedesk, +31 (0) 20 - 6 600 678

Ga naar alle veelgestelde vragen

Onze Servicedesk is 7 dagen per week bereikbaar

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Meer over ICS

Veelgestelde vragen

Bij vragen of problemen mag u ons altijd bellen. Maar misschien vindt u het antwoord op uw vraag al bij veelgestelde vragen op deze website.

Ga naar de veelgestelde vragen