Veelgestelde vragen over de Prepaid Visa World Card

Is online betalen met mijn prepaid Card veilig?

Naast de extra beveiliging door Verified by Visa, heeft u als Visa Card-houder standaard Aflevergarantie. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Wat is Visa Secure?

Visa Secure is de naam voor een extra beveiligingsoptie tijdens online betalingen. De webwinkel bepaalt of om deze extra identificatie wordt gevraagd. U rond de betaling af, door het invullen van uw (3D Secure) wachtwoord en code via sms. Of u gebruikt de app om betalingen goed te keuren. Dat is nog eenvoudiger.

Hoe kan ik het saldo op mijn prepaid Card-rekening bekijken?

Mijn ICS is uw persoonlijke en beveiligde pagina op www.icscards.nl. Hier heeft u een compleet overzicht van al uw uitgaven en stortingen. Ook via de ICS App heeft u altijd en overal inzicht in uw transacties.

Download de ICS App voor iPhone
Download de ICS App voor een Android telefoon

Hotel boeken of auto huren met uw prepaid Card?

Als u een hotel boekt of een auto huurt met uw prepaid Card dient er voldoende geld op uw prepaid Card te staan. Het kan zijn dat u een periode niet over uw totale tegoed op uw Card kunt beschikken. Vaak vragen autoverhuurbedrijven een hoger bedrag aan bij de autorisatie van uw Card als een soort verzekering (borgstelling). Nadat u de auto heeft teruggebracht, wordt de reservering vrijgegeven en een transactie voor het juiste bedrag ten laste van uw prepaid Card in rekening gebracht. Hetzelfde kan gebeuren bij het reserveren van een hotel. Als het betreffende hotel de transactie voor het gereserveerde bedrag niet binnen 30 dagen compleet maakt, wordt het bedrag automatisch vrijgegeven en heeft u weer beschikking over het betreffende bedrag.
NB: Het kan voorkomen dat autoverhuurbedrijven geen prepaid Cards accepteren. Check dit altijd eerst.