De voordelen van een Prepaid Visa World Card

Wereldwijd betaalgemak

Met een Prepaid Visa World Card heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 30 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Veilig online betalen

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card.

Eenvoudig aanvragen

U vraagt een Prepaid Visa World Card eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Prepaid Visa World Card in behandeling.

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Prepaid Visa World Card doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 678

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

De ICS App, inzicht in uw uitgaven

Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.