Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Veilig online betalen

Met uw Prepaid Visa World Card is online afrekenen eenvoudig én veilig door de Aflevergarantie, Aankoopverzekering, Fraudepreventie en de Verified by Visa beveiligingsmaatregel.

De voordelen van een Prepaid Visa World Card

 • Aflevergarantie

  Het kan wel eens gebeuren dat een artikel dat u gekocht heeft, niet wordt geleverd. Daarvoor is er de Aflevergarantie: ICS draait de betaling terug en u hoeft niets te betalen.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

 • Aankoopverzekering

  Vrijwel alles wat u met uw Prepaid Visa World Card koopt, in een winkel maar ook online, is 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

  Bekijk de Algemene Voorwaarden

 • Verified by Visa

  Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van een persoonlijke wachtwoord of e-Code. Dankzij Verified by Visa kunt alleen u met uw Visa World Card veilig online betalen.

 • De CVC2-code

  De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw Prepaid Visa World Card. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

 • 24/7 Fraudepreventie

  ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als zij serieuze vermoedens heeft dat er iets verdachts gebeurt, dan neemt ICS contact met u op.

 • Online shopppen? Zeker met je creditcard

  We kopen steeds meer online, maar vergeten dan vaak te betalen met de creditcard. Kijk eens op www.zekermetjecreditcard.nl, waar u leest waarom online betalen met de creditcard een veilige manier van betalen is.