Veilig online betalen

Met uw Prepaid Visa World Card is online afrekenen eenvoudig én veilig door de Aflevergarantie, Aankoopverzekering, Fraudepreventie en de Verified by Visa beveiligingsmaatregel.

De voordelen van een Prepaid Visa World Card

Aflevergarantie

Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Verified by Visa

Verified by Visa is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet, in de vorm van een persoonlijke wachtwoord of e-Code. Dankzij Verified by Visa kunt alleen u met uw Visa World Card veilig online betalen.

De CVC2-code

De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw Prepaid Visa World Card. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

24/7 Fraudepreventie

Net als bij andere betaalmiddelen, komt ook bij creditcards helaas misbruik voor. ICS houdt letterlijk dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als wij vermoeden dat er iets verdachts gebeurt, nemen wij onmiddellijk contact met u op. Zie ons maar als een waakhond die nooit slaapt.