Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord
 

Wat kan ik ermee?

Met een Prepaid Visa World Card kunt u snel, gemakkelijk en veilig betalen. Overal ter wereld. U profiteert van verzekeringen en de uitstekende service van ICS.

gemak in het buitenland

Meer weten over wereldwijd gemak

Met een Prepaid Visa World Card kunt u bij alle Visa-acceptanten ter wereld uw aankopen betalen. U herkent Visa-acceptanten aan het Visa-logo. U betaalt met uw creditcard en uw handtekening of pincode. Maandelijks ontvangt u van ICS een overzicht van de transacties met uw Card.

Meer informatie over wereldwijd betaalgemak

veilig online betalen

Online en telefonisch betalen

Een reis boeken, studieboeken bestellen, kleding kopen en muziek downloaden. Het kan allemaal heel eenvoudig via internet. Betaal met uw creditcard. Dat is online net zo veilig, simpel en gemakkelijk als in de winkel.

Als u online betaalt met Verified by Visa of e-Code, dan is uw betaling extra beveiligd met een persoonlijk wachtwoord. Voor vrijwel al uw aankopen geldt dat u profiteert van een Aankoopverzekering en een Aflevergarantie.

Meer informatie over veilig online betalen

Bekijk de Algemene Voorwaarden

aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen automatisch verzekerd

Vrijwel alle producten die u betaalt met uw Card, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal of beschadiging. Een veilig gevoel.

Meer informatie over de Aankoopverzekering

Aanvullende Reisverzekeringen

Als u uw reis betaalt met uw Prepaid Visa World Card, profiteert u overal ter wereld van Aanvullende reisverzekeringen. Daarmee bent u verzekerd tegen kosten bij bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Meer informatie over de Aanvullende reisverzekeringen

Bekijk de Algemene Voorwaarden

Onze Servicedesk is 7 dagen per week bereikbaar

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Meer over ICS

Veelgestelde vragen

Bij vragen of problemen mag u ons altijd bellen. Maar misschien vindt u het antwoord op uw vraag al bij veelgestelde vragen op deze website.

Ga naar de veelgestelde vragen